Friday!

Hallå!

Äntligen fredag och vad skööönt det är! Har mycket i skolan nu innan sommaren, tentamen och redovisning nästa vecka, sedan en ny kurs innan ”sommarlov”. Men nu är det i alla fall helg och jag ska se till att njuta!

Sedan senast har jag bland annat varit i Rom med min sambo, så det kommer komma upp lite bilder därifrån i olika inlägg. Nu blir det en throwback bild från en kväll med min bästis!

IMG_9822
Det blir något liknande ikväll med min älskade syster och sambo! Ha en riktigt bra fredagkväll! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>