Fredag!

Gokväll!

Det är äntligen fredag och som jag längtat! Jag har haft två examinerande moment denna vecka så känns skönt att de är gjorda, vi får dock se om det blir godkänt.. 😉

Nästa vecka är det dags för min andra del av praktiken, och jag ser fram emot det. Jag har en väldigt bra handledare och skolan jag är på gillar jag starkt, så jag trivs mycket bra!

Ikväll ville jag bara kika in för att önska er en riktigt bra fredag, och helg! :*

Här kommer en bild på efterrätten jag gjorde på Alla hjärtans dag till mig, min sambo och ett annat par. Det är en paj med daim och citrongrädde till, som jag bakat ifrån Jenny Warséns bakbok ”Baka med godis”. En otrooooligt god paj med en riktigt god fyllning, som jag garanterat kommer att baka fler gånger! Den innehåller bland annat sirap och farinsocker som ger en god kolasmak.

 

IMG_9219

IMG_9232

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>