Längesedan!

Hallå där!

Nu var det ett tag sedan jag la upp någonting. Jag har pluggat på universitet och har haft mycket med det att göra, så därav har jag inte orkat. Men nu har jag fått tillbaka suget på detta så nu kör vi igen!

Jag tänkte börja med att lägga upp några bilder på mina egengjorda semlor, som jag gjorde i måndags. Det är första gången jag gör egna, men det var verkligen enklare än vad man tror. Det enda är jäsningen som tar tid, men då kan man förbereda annat emellan.

Eftersom jag hade glömt att köpa florsocker så fick det bli en nödlösning; vaniljsocker på istället. Det var snäppet godare! 😉

IMG_9400

IMG_9401

IMG_9394

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>