Magnum Double Peanut Butter

Hallå där!

Får bara tipsa om en riktig goding som jag åt igår. Magnum-glassarna är ju så goda, och min favorit är Magnum Double Caramel. Den säljs ju dock periodvis, så blir alltid glad när den är tillbaka i butikerna. Nu är den då tillbaka, men så såg jag att en ny variant låg bredvid den i glassdisken häromdagen. Det var Magnum Double Peanut butter, och jag som älskar jordnötssmör dreglade av bara namnet. Åt den som sagt igår och den var riktigt god, den kommer jag garanterat köpa igen! Rekommenderas till dom som älskar jordnötssmör. :)

IMG_5373
Fråga mig inte hur jag ätit glassen..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>